Lakossági Villanyszerelés

Egy kapcsoló vagy lámpa felrakásától  komplett családi házak kivitelezéséig. Új családi házak teljes körű villanyszerelését vállalom, legyen könnyű szerkezetes vagy hagyományos tégla építésű .Igény esetén multimédiás rendszer kábeleinek kiépítése ,valamint a vagyonvédelmi és videomegfigyelő rendszer kábelezését is elkészítem .Lakások (tégla vagy panel ) felújításával, illetve bővítésével is foglalkozom. Gipszkartonba szerelt indirekt világítások elkészítése slag fénnyel vagy spotokkal,LED szallagal. Bútorok polcainak vitrinjeinek megvilágítása. Sótégla falak háttér világítása.

  • Fogyasztásmérőhely elhelyezése a telken E-on -os ügyintézéssel
  • Üres telek villany bekötés
  • A ház teljes villamos hálózatának kialakítása a dugalj és világítási áramkörökkel
  • Kertek,járdák megvilágítása.
  • Intelligens/Okos otthon és épületfelügyeleti rendszer kiépítése
  • Fűtésvezérlés kiépítése

Hívjon a + 36 20 / 32 – 77 – 888 -as telefonszámon, vagy írjon levelet a simonvillszer@gmail.com E-mail címre.

Ipari villanyszerelés

Műhelyek,Ipari létesítmények villanyszerelése: Elsőként felmérésre kerül a létesítményben működtetni  kívánt gépek teljesítménye, ennek alapján a megfelelő villamos mérőhely elkészítése. Az adott és a jövőbeli igényeknek meglelő főelosztó telepítése. Utána következhetnek a világítás áramköreinek kialakítása az adott munkafolyamathoz megkívánt megvilágítás figyelembevételével.Az épületen belül a szerelés leggyakrabban falon kívül kábeltálcákban vagy merev falu védőcsövekben bilincses rögzítéssel történik.Utolsó lépésként minden berendezés csatlakoztatása ipari csatlakozószekrényekben történik.

Gépek karbantartása , felújítása: Jó állapotú gépek villamos kötései,kapcsolói,érzékelői a fokozott igénybevétel miatt meglazulhatnak tönkremehetnek.Igény esetén időszakos vagy eseti jelleggel vállalom ezeknek a hibáknak a javítását.Régi gépek elöregedett kábeleik,vezérlésük nem csak termeléskiesést okozhatnak , balesetveszélyesek is lehetnek . Felújításuk sok esetben megoldható.

Villámhárító építés,felújítás: Villámhárító rendszerek építése és felülvizsgálata.Meglévő villámhárító rendszer felújítása.Földelők és levezetők cseréje,felfogók építése.Szigetelő lemezek elhelyezése.

Egyedi fűtésvezérlés :Manapság egyre gyakrabban előforduló probléma a különböző fűtési megoldások összekapcsolása egy rendszerré , vagy ha a fűtési rendszerünket több körre osztva gazdaságosan szeretnénk működtetni . Erre nyújtanak megoldást az egyedi fűtés vezérlések .Hogyan is működik ?A vezérlés fogadja a különböző helységekben elhelyezett termosztátok jelzéseit és ennek megfelelően kapcsolja a különböző fűtőberendezéseket ( a lehető leggazdaságosabb módon ) hogy a helyiségben az általunk beállított hőmérsékletet kapjuk.Négy termosztátos vevőegység, a termosztátok szabadon mozgathatóak.

Épület automatizálás:számos előnnyel jár és nem csak kényelmesebbé, hanem gazdaságossá is teheti otthonát, épületét.

Segítünk megvalósítani elképzeléseit