Műszaki távfelügyelet:

Ennek a szolgáltatásunknak köszönhetően értesíteni tudjuk egy, vagy több Ön által kívánt esemény bekövetkeztéről.Az értesítés mobilhálózaton keresztül GSM-en történik.A beállított eseményről kaphat SMS értesítést, vagy akár 24 órás távfelügyeleti szolgálat is felhívhatja telefonon.Egy adott eseményről több telefonszámra is küldhető értesítés.

Ez a szolgáltatás igénybe vehető cégeknek és magánszemélyeknek is egyaránt.

 

Hívjon a + 36 20 / 32 - 77 - 888 -as telefonszámon, vagy írjon levelet a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -ra !

 

Egy-két ötlet a felhasználási területek sokszínűségéről.

Fagyvédelem:Hétvégi házak,nyaralók

A téli hónapokban nem lakott ingatlanokban felszerelt rendszer segítségével azelőtt tudunk értesítést küldeni mielőtt elfagynának a vízcsövek illetve a fűtési rendszer.

 

Hőmérséklet érzékelés:Szerverhelyiségek,fóliasátrak,tartályok,hűtőkamrák

Állandónak egyforma hőmérsékleten tartott helyiségekben,épületekben,berendezésekben felszerelt rendszer értesíti Önt ha a hőmérséklet magasabb vagy alacsonyabb a kívántnál.

 

Folyadékszint érzékelés:Folyadék átemelő(szennyvíz,esővíz,víz),folyadék tárolók

Amennyiben az átemelő szivattyú vagy más berendezés meghibásodik,a rendszer figyelmezteti Önt a nem kívánt folyadékszint eléréséről.

 

Keringetés érzékelés:Hűtési és fűtési rendszerek,állattartás,halnevelő kádak

A keringető rendszer meghibásodása, dugulás vagy a keringető szivattyú leállása miatt károsodhat a rendszer, illetve a technológia.A meghibásodás a halállomány vagy az állatállomány pusztulásához is vezethet.

 

Áramkimaradás vagy fáziskimaradás érzékelés: A felhasználási területek száma végtelen

Háromfázisú gépek által működtetett berendezések leállhatnak az egyik fázis kimaradása miatt. Lehetőség van a fázisok egyenkénti vagy együttes kimaradásának érzékelésére és a jelzések továbbítására.