Épületautomatizálás

Épületautomatizálási rendszer számos előnnyel jár és nem csak kényelmesebbé, hanem gazdaságossá is teheti otthonát, épületét

 

Hívjon a + 36 20 / 32 - 77 - 888 -as telefonszámon, vagy írjon levelet a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -ra !

 

Néhány példa a kényelmi és gazdaságossági megoldásokra:

Világításvezérlés 

Segítségével tetszőleges fényerőt állíthatunk egy adott helyiségben vagy a helyiségen belül a különböző világítási képeknek.A világítási kép állhat halogén, kompakt vagy akár LED fényforrásokból, a fényerőt akkor is tetszőlegesen tudjuk változtatni.

Hűtés-Fűtés vezérlés 

A rendszer alkalmas különböző hűtési és fűtési rendszerek kezelésére.A helyiségek hőmérsékletét szabályozhatjuk egyben vagy külön-külön.A fűtés lehet Fan-coil,gáz,vegyestüzelés,napkollektor,elektromos kazán.  

Redőny mozgatás 

Lehetőség van a redőnyök távirányítással való mozgatására,vagy akár előre beállított időpontban egyes redőny csoportok mozgatására.

Zene - Multiroom

Az épület automatizálási rendszer tudja vezérelni az erre alkalmas multimédiás rendszereket.Fali kapcsolókkal állíthatunk hangerőt vagy válthatunk csatornát.Okos mobil eszközről ugyanezeket a műveleteket elvégezhetjük.

Öntözés vezérlés 

Az öntöző rendszert is lehetőségünk van összekapcsolni az épületautomatizálási rendszerrel, így tetszőleges időpontban indíthatjuk öntözőrendszerünket. 

Hőmérséklet felügyelet

Hasznos lehet ha van szerverhelyiségünk, mert abban a magas hőmérsékelet kárt tehet, ennek megelőzésére a rendszer értesíti Önt  a nem megfelelő hőmérsékletről.Otthonunk, vagy épületünk egyes részei fagyveszélynek lehetnek kitéve, hogy a fagykár ne következhesen be a beállított hőmérséklet értéknél a rendszer sms-ben vagy e-mail-ban értesíti Önt.A hőmérséklet érzékelők mért értékeinek naplózására is lehetőség van, így a tárhely méretétől függően visszatudjuk nézni akár hónapokkal visszamenőleg is az eseményeket.

Távvezérlés

Rendszerünket lehetősége van elérni a világon bárhonnan.Számítógéppel vagy Okos telefonnal egy webes felület segítségével lekapcsolhatja a világítást, bekapcsolhatja a fűtést vagy az öntöző rendszerét is.Áramtalaníthatja a ház azon konnektorait és áramköreit, amikre elutazását követően már nem lesz szüksége, így nem fordulhat elő, hogy bedugva marad a vasaló vagy bekacsolva marad a tűzhely.