Egyedi fűtés vezérlés

Manapság egyre gyakrabban előforduló probléma a különböző fűtési megoldások összekapcsolása egy rendszerré , vagy ha a fűtési rendszerünket több körre osztva gazdaságosan szeretnénk működtetni . Erre nyújtanak megoldást az egyedi fűtés vezérlések .

Hogyan is működik ?

A vezérlés fogadja a különböző helységekben elhelyezett termosztátok jelzéseit és ennek megfelelően kapcsolja a különböző fűtőberendezéseket ( a lehető leggazdaságosabb módon ) hogy a helyiségben az általunk beállított hőmérsékletet kapjuk.A vezérlés képes lekezelni több termosztától érkező jeleket és ennek megfelelően a gépészetbe beépített szelepeken keresztül a különböző hőleadókhoz továbbítani a megfelelő hőmérsékletű vizet keringető szivattyúk segítségével. A rendszer  figyeli a beépített puffer tartály hőmérsékeltét akár több mérési pontról, és ennek megfelelően tudja tölteni azt akár vegyestüzelésű kazánról, gázkazánról vagy pellet kazánról. A puffer tartályban tárolt meleg vízzel egy HMV tárolón keresztül használati melegvizet is elő tudunk állítani.

 Rádios termosztát

 

 

 

 

 

 

 

 

EUROSTER szivattyú, fűtés, kazán, keverőszelep, puffer és szolár vezérlők

EUROSTER 11E szivattyú vezérlés: Egy szivattyú vezérlésére alkalmas, használható vegyestűzelésű kazánokhoz és vizteres kandalókhoz.

euroster-11e 11e termosztatos

 

 

EUROSTER 11WB kazán vezérlés: Két szivattyu és egy ventillátor vezérlésére alkalmas, szilárd tűzelésű kazánokhoz(faelgázosító kazán, vegyestüzelésű kazán)

 11wbz euroster-11wb

 

 

EUROSTER 11M keverőszelep és szivattyú vezérlő:Három és négyutas 230v-os önálló végállásal rendelkező  keverőszelep vezérlésére alkalmas. 

11m 11M keverőszelep és szivattyú vezérlő

 

EUROSTER UNI2 hűtés fűtés vezérlő:Két szivattyú és két keverőszelep vezérlésére képes. Fogadni tudja két szobatermosztát jelzését.Rendelkezik külső hőmérséklet érzékelővel.Heti programozhatóság.

 

uni2 uni2 es 813

 

EUROSTER 813 puffertartály szivattyú vezérlés:Napkollektoros és vegyestűzelésű rendszerek vezérléséhez.

 

813